Οι τοπ ανδρικές και γυναικείες φαντασιώσεις

Αυτές είναι οι τόπ φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών.

Ακόμα και στον 21ο αιώνα οι σεξουαλικές επιθυμίες έχουν την έννοια του ταμπού.
Από την άλλη πλευρά όμως οι φαντασιώσεις είναι απολύτως υγιής παρόλο που πολλοί τις αντιμετωπίζουν ενοχικά και δεν τολμούν να τις μοιραστούν με τον σύντροφο τους.
Μια έρευνα που έγινε στην Αμερική μας τονίζει ότι να κρύβουμε και να φιμώνουμε τις φαντασιώσεις μας μόνο σεξουαλικές διαταραχές μας προκαλεί.
Σε αυτή την έρευνα που διενήργησε ο σεξολόγος Τζάστιν Λεμίλερ έλαβαν μέρος 4715 άνδρες και γυναίκες με σκοπό να ανακαλύψει τις πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις των δυο φύλλων ώστε να κατανοήσει ο καθένας ότι το ένοχο μυστικό του ίσως είναι μυστικό των πολλών και να σταματήσει να αισθάνεται αφύσικος και να ξεπεράσει το άγχος και το στρές από τις ένοχες σκέψεις.

Δείτε τις φαντασιώσεις των ανδρών και γυναικών που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

  1. Τρίο: Είναι η πλέον κυρίαρχη φαντασίωση με ποσοστό 89% παρακαλώ!!!! Για τους άνδρες το τρίο το φαντασιώνονται αποκλειστικά με δύο γυναίκες . Για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο και είναι πιο εναλλακτικές. Συγκεκριμένα είτε με δυο άντρες ή με έναν άντρα και μια γυναικά δεν έχουν κάποιο θέμα. Να σημειωθεί πως η πλειοψηφία συμπεριλαμβάνει στο τρίο τον τωρινό τους σύντροφο.
  2. BDSM: Παιχνίδια εξουσίας και 50 αποχρώσεις του γκρί και έχει να κάνει με την κοινωνική θέση και την καταπίεση που νιώθει ο καθένας. Η πλειοψηφία ανδρών και γυναικών φαντασιώνονται να υποτάσσονται και όχι να υποτάσσουν. Οι άνδρες φαντασιώνονται μαστίγια και χειροπέδες ενώ οι γυναίκες spanking λιωμένο κερί και δαγκώματα.
  3. Σεξ σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο: H αίσθηση ότι μπορεί να τους δει κάποιος ακόμα και η υποψία ότι κάποιος τους παίρνει μάτι εξιτάρει το 60% των ερωτηθέντων.
  4. Εναλλαγή ερωτικών συντρόφων: Μεγάλα ποσοστά και συγκεκριμένα 79% των ανδρών και το 62% των γυναικών θέλουν μια ελεύθερη σχέση όπου υπάρχει ο σταθερός της σχέσης αλλά και η ελευθερία για περιστασιακά one stand.
  5. Ουσιαστικό σέξ: 9 στους 10 θέλουν να νιώθουν ακαταμάχητοι και σέξι από το ταίρι τους.
  6. Ομόφυλο σεξ: Οι γυναίκες σε ποσοστό 59% είναι ανοιχτές στο να πάνε με μια άλλη γυναίκα ενώ οι άντρες σε πολύ μικρότερο ποσοστό μόλις 26%.