Για γέλια: Τι απαγορεύετε στο sex ανά τον κόσμο

Κάθε χώρα έχει την δική της νομοθεσία και όπως θα διαπιστώσετε αυτό ισχύει και για το sex!
Δείτε ποιοι είναι αυτοί οι νόμοι και ποιες χώρες και πόλεις αφορούν.

Λονδίνο
Θεωρείτε παράνομη η σεξουαλική επαφή πάνω σε σταθμευμένη μοτοσυκλέτα ο ίδιος νόμος όμως δεν διευκρινίζει αν ισχύει η απαγόρευση όταν η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε κίνηση.


Ιντιάνα
Απαγόρευση δια νόμου στον στοματικό έρωτα

Κίνα
Οι γυναίκες στην Κίνα απαγορεύεται να… περπατάνε γυμνές στα δωμάτια των ξενοδοχείων. Τουλάχιστον έχουν το δικαίωμα να βγάζουν τα ρούχα της μέσα στο μπάνιο.

Μινεσότα
Στην Πολιτεία αυτή της Αμερικής απαγορεύεται ρητώς η σεξουαλική επαφή με ζωντανά ψάρια. Για τα κατεψυγμένα η φρέσκα του ιχθυοπωλείου δεν διευκρινίζετε.

Αλαμπάμα
Όσο ακραίο και αν ακούγεται για μια χώρα της Δύσης, τα sex toys παντός είδους είναι απαγορευμένα στην Πολιτεία της Αλαμπάμα.

Κίνα
Οι γυναίκες στην Κίνα απαγορεύεται να… περπατάνε γυμνές στα δωμάτια των ξενοδοχείων. Τουλάχιστον έχουν το δικαίωμα να βγάζουν τα ρούχα της μέσα στο μπάνιο.

Halethorpe, Μέριλαντ
Απαγορεύονται τα δημόσια φιλιά που διαρκούν πάνω από ένα λέπτό.

Χονγκ Κονγκ
Στην πρωτεύουσα της Κίνας οι γυναίκες μπορεί να απαγορεύεται να κυκλοφορούν γυμνές μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων, όμως έχουν το δικαίωμα να σκοτώσουν τον σύζυγό τους αρκεί… να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους και όχι κάποιο όπλο. Όσον αφορά όμως την ερωμένη του συζύγου, τότε η δολοφονία μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε μέσο.

Τζόρτζια
Το σεξ εκτός γάμου είναι ακόμα παράνομο στην συγκεκριμένη Πολιτεία των ΗΠΑ.

Μπέρμιγχαμ
Είναι παράνομο ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στα σκαλιά της εκκλησίας μετά την δύση του ηλίου. Τι γίνεται όμως κατά την διάρκεια της μέρας;

Ταϊλάνδη
Το πρόστιμο που επιβάλλεται σε ένα άνδρα που έχει βιάσει θηλυκό σκύλο είναι μεγαλύτερο αν το σκυλί βρίσκεται σε οίστρο.

Μινεσότα (και πάλι)
Aπαγορεύεται να κοιμάσαι γυμνός στην Μινεσότα. Όχι μόνο σε ξενοδοχεία, αλλά και στο ίδιο σου το σπίτι.