Ζαρτιέρες: Το μικρό μυστικό θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης

Ζαρτιέρες

Κοιτώντας την ιστορία των γυναικείων εσωρούχων βλέπουμε μια ραγδαία αλλαγή: από τα λευκά μακρυά νυχτικά, στην εμφάνιση της κάλτσας και της ζαρτιέρας έως και την εφεύρεση του στρινγκ, πολλά έχουν αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου. Όχι μόνο το είδος εσωρούχων που φοράνε οι γυναίκες κάτω από τα ρούχα αλλά και το τι αυτά συμβολίζουν. Λίγους αιώνες πρίν τα εσώρουχα αποτελούσαν σύμβολο πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης, στην συνέχεια υπηρετούσαν απολύτως πρακτικούς σκοπούς και πλέον έχουμε τη δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε στυλ μας ταιριάζει, με επιλογές εσωρούχων που στοχεύουν στην πρακτικότητα της καθημερινότητας, στον έντονο ερωτισμό και την πρόκληση ή κάπου στο ενδιάμεσο.

Ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό κομμάτι που παραμένει δημοφιλές λόγω του αισθησιασμού και της θηλυκότητας που το διακρίνει και όχι της εξυπηρέτησης κάποιου πρακτικού σκοπού είναι οι ζαρτιέρες. Αγαπημένο αξεσουάρ τόσο των γυναικών που όταν τις φοράνε νιώθουν ακαταμάχητες, όσο και των ανδρών που λυγίζουν στο θέαμά τους, οι ζαρτιέρες έχουν παραμείνει στις καρδιές όλων ως το απόλυτο αξεσουάρ-εσώρουχο, παρόλο που ελάχιστες γυναίκες τις φορούν για τον σκοπό που πραγματικά κατασκευάστηκαν. Σίγουρα αποτελούν τον ιδανικό τρόπο να στερεώσουν στο επιθυμητό σημείο τις ψηλές κάλτσες , παρόλα αυτά όμως οι γυναίκες επιλέγουν να αγοράσουν ζαρτιέρες για να ολοκληρώσουν μια άκρως φλογερή εμφάνιση συνδυασμένη με τα αντίστοιχα αισθησιακά εσώρουχα.
Ίσως κάποιες γυναίκες πιστεύουν πως οι ζαρτιέρες είναι κάτι που δεν χρειάζονται μιας και το έχουν συνδυάσει με την αποπλάνηση του αντίθετου φύλου στην πραγματικότητα όμως είναι πολλά περισσότερα και πάνω από όλα είναι το απόλυτο θηλυκό αξεσουάρ. Μια γρήγορη ματιά στο istinto.gr ίσως σας αλλάξει γνώμη.

Οι ζαρτιέρες, όπως και τα υπόλοιπα γυναικεία εσώρουχα, κρύβουν από πίσω τους ολόκληρη ψυχολογία σχετικά με το πώς μπορούν να αλλάξουν την ενέργεια αυτού που τα φοράει και κατ’ επέκταση η θετική αυτή ενέργεια να οδηγήσει σε μια χαρούμενη μέρα με ανεβασμένη διάθεση, παραγωγικότητα και επίτευξη στόχων. Ας πούμε, λοιπόν, πως τα εσώρουχα είναι το μικρό σας όπλο για αυτοπεποίθηση.

Μην το σκέφτεστε παραπάνω, μπείτε στο istinto.gr και διαλέξτε ένα ζευγάρι ζαρτιέρες που θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για τον σύντροφό σας.
Χωρίς να γίνονται εμφανή σε κανέναν, μια ζαρτιέρα και ένα σετ εσωρούχων της επιλογής σας λειτουργεί υπέροχα στην ψυχολογία σας και στην διάθεση σας ως απόλυτος παράγοντας αυτοπεποίθησης και σας δίνει τον απαραίτητο δυναμισμό και ακαταμάχητη θηλυκότητα εκ των έσω, τόσο απλά!